2015-09-14 |19:09:03 | Kategori:Allmänt

Info om sidan

Sidinformation:
 
ULR: http: Victoriajustice.blogg.se
Namn: Victoria Justice Sweden
Ägare: Emma
Design av: Emma
Kontakt: victoriajusticesweden@hotmail.com
Sidan drivs av: Blogg Esse. 
Sidan skapad: 17 januari 2013
 
Disclaimer & Källförteckningsinformation: 
 
Jag har ingen kontakt med Victoria Justice, någon som helst nära henne, hennes familj.  All information på bloggen söks upp av mig på internet eller andra inforamtionkällor. Jag påstår inte att jag äger bilderna, informationernen eller annat material som läggs upp på bloggen om annat inte näms. Jag anger oftast källa i mina inlägg, och vill att du också anger Victoriajustice.blogg.se som en tydlig källa om du tar information från hemsidan. Alla elaka kommentarer ang. Victoria Justice, bloggen eller mig raderas och IP-adresserna blokeras. Det innebär att du aldrig mer kommer att få chansen att lämna en kommentar hos oss innan jag avblokerar dig. Du får ABSOLUT lämna din åsikt, oberoende på om den är bra eller dålig. Tänk bara på att framföra den hyggligt för att hålla en possetiv stämning på bloggen :) 
 
 
Alla designs & headers som görs på bloggen samt CSS koder som läggs ut är gjorda utav mig. Jag gör designers till andra bloggar vid undantag, men var inte rädd för att mejla eller slänga in en kommentar om det!

 

 
Det är helt förbjudet att kopiera raka inlägg jag har lagt upp, tagit mig tid att skriva på, och sen lägga upp på din egen blogg, det är det copyright © på om ni inget annat skrivs. 
 
Artiklar, intervjuer, omslag & bilder osv, får ni gärna låna härifrån, eftersom att jag inte äger informationen och inte kan bestämma över det. Men allting som jag publicerar på bloggen har tagit mig lång tid att hitta, att jag har sökt runt osv, så därför måste ni nästan skriva källa på det, jag ber er, & som många fler bloggar skriver också på deras bloggar så är det riktigt respektlöst att kopiera saker från bloggar utan att skriva källa som man har tagit tid på att leta fram, så jag ber er!
 
 
Ni får helt enkelt respektera och leva med dessa regler, hoppas ni förstår!
 
 
 

c Name:

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment: