2015-05-06 |08:21:00 | Kategori:Allmänt

Information

Hej! Hoppas ni njuter nu dom sista dagarna på lovet!! Jag ville bara säga att jag är jätte ledsen för den usla bloggningen iår! Men orsaken är att det händer ingenting runt Victoria nu, seriöst jag menar ingenting. Jag hade hoppats på när jag startade bloggen att verkligen försöka göra så bra som möjligt. Men att blogga om Victoria var svårare än vad jag hade trott. Därför har jag "bytt" Blogg. Jag hjälper ni Lisa hos selenamariegomeznews.blogg.se tills jag fått mig en egen Selena blogg.
Väntar fortfarande på designen. Victoriajustice.blogg.se kommer inte att uppdateras dagligen eller ofta och det är med tårar jag skriver det. Jag har verkligen älskat att blogga här! Det här har varit min vardagliga kompis! Men dagen har ett slut och det slutar här och nu!
 
Tack för att ni följt med under det underbara året! Och tack för att jag fick blogga här och att jag fått så mycket hjälp med det jag fått. Det här kommer inte att ta bort bloggen helt! Jag kommer ha kvar den för jag har inte hjärtat att ta bort den. Det kommer även inte förändra att jag tycker om V! Det kommer jag alltid att göra!! 
 
Kram Emma